Bandenservice

Van 4x4 autobanden, zomer- en winterbanden tot motorbanden

Arends Banden- en Auto Service B.V. beschikt over een groot assortiment. Er is voor ieder wat wils! Wij hebben een enorme voorraad banden/wielen, zowel nieuw als gebruikt.

Terwijl wij uw banden repareren kunt u genieten van een kopje koffie of thee in de wachtruimte. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in autobanden, maar ook op alles wat twee of vier wielen heeft!

Arends Banden Service, banden uitlijnen

4×4 banden

Een goede 4×4 autoband scoort hoog op trekkracht en comfort. 4×4 autobanden hebben door hun sterke profiel en vele lamellen veel grip op het terrein.

De meeste 4×4 autobanden hebben ook een speciale beschermrand om de wielen. Door deze speciale beschermrand worden beschadigingen aan het wiel voorkomen.

Naast de 4×4 autobanden zijn er ook SUV banden. Deze banden zijn geschikt voor auto’s die meer dan 90% op de normale wegen rijden. De SUV band kan hoge snelheden aan en is beter toegerust op remmen en een goede waterafvoer.

Bestelwagenbanden

Als ondernemer wilt u de kosten voor uw bestelwagen natuurlijk zo laag mogelijk houden. De kostprijs per kilometer is voor u van groot belang, evenals de prijs/kwaliteitsverhouding van de bestelwagenbanden en wielen. Arends Banden- en Auto Service B.V. heeft voor bestelwagens de bekende bestelwagenbanden in huis als Continental en Vredestein.

Wij controleren op de juiste bandenspanning, de goed gemonteerde en gebalanceerde wielen en controleren of de uitlijning goed is. Al deze zaken zorgen niet alleen voor meer rijcomfort, maar het heeft ook direct invloed op de levensduur van uw assen, veersystemen en de asbelasting.

Motorbanden

De montage van motorbanden is van enorm belang voor uw veiligheid en de rijeigenschappen van uw motor. Ook is het van belang dat het juiste type motorband gemonteerd wordt.

Welke motorband het beste bij u gemonteerd kan worden, hangt af van de technische kernmerken van de motor en uw rijstijl. Alle motorbanden die Arends Banden- en Auto Service B.V. levert, bieden veel stabiliteit bij hoge snelheden, goede bochtprestaties, een gemakkelijke wegligging en een uitstekende grip. De montage van uw motorbanden gebeurt bij ons vakkundig, waardoor u optimaal gebruik kan maken van uw motor.

Personenwagenbanden

Arends Banden- en Auto Service B.V. heeft een zeer breed assortiment in personenwagenbanden voor personenwagens. We hebben alle bekende merken in huis, zoals: Continental autobanden, B.F. Goodrich autobanden, Bridgestone autobanden, Yokohama autobanden, Michelin autobanden en Vredestein autobanden.

Daarnaast staan wij bekend om een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bij ons kunt u uw personenwagenbanden op een vakkundige wijze laten controleren op de juiste bandenspanning, goed gemonteerde en gebalanceerde personenwagenbanden en wielen of een perfecte uitlijning.

Scooter- en brommerbanden

Meer dan 65 jaar Heidenau “Made in Germany” banden.

Het Heidenau assortiment omvat scooter- en bromfietsen. Verder zijn we specialist in off-road en enduro banden voor straat-motorfietsen, Enduro Heidenau banden en een breed scala motorcross banden.

Op het gebied van scooterbanden (en bromfietsen) leveren wij ook voor de segmenten: City-scooterbanden, all season scooterbanden, klassieke scooterbanden, sport-touring scooterbanden, scooter regenbanden en scooter winterbanden.

Oldtimer banden

Voor uw oldtimer banden kunt u terecht bij Arends Banden- en Auto Service B.V. Wij verzorgen niet alleen de montage van uw oldtimer, maar wij hebben ook de speciale apparatuur voor het balanceren van de spaakwielen van uw oldtimer.

3D uitlijnen en balanceren

Winterbanden

De 5 voordelen van winterbanden

Maximale rijveiligheid

Tijdens winterse omstandigheden gebeuren veruit de meeste ongevallen.

Minder kans op schade

Maar ook minder kans op letsel. Neem geen risico, neem winterbanden.

Minder kosten dan u denkt

Aanschaf van winterbanden betekent dat de zomerbanden stilstaan en dus niet slijten.

Buitenland

In winterse omstandigheden bent u verplicht passende (winter-) banden te monteren.

Korte remweg en meer grip

Ofwel, prettig rijden.

Montagepakket

Als u bij ons uw banden bestelt, kunt u gebruik maken van het montagepakket!
Dit montage pakket houdt in;

Uw wielen worden gereinigd;

Voorzien van een nieuw tubeless ventiel;

De banden worden vakkundig gemonteerd;

Daarna balanceren wij ze met precisie uit;

Aan het voertuig terug gemonteerd en vast gezet op het juiste moment;

Niet te vast, maar zeker niet te los.

Voor het montagepakket betaalt u slechts €21,50 inclusief 19% BTW.

Arends Banden- en Auto Service B.V.

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.